vijest

0

Luda NBA noć: Kyrie dodavao kroz noge, Embiid izdominirao u samo 14 minuta (VIDEO)

12.10.2017 09:05 | Germanijak

Mnoštvo sjajnih poteza.

Veličina slova A A A

Kyrie Irving odradio je još jednu sjajnu predsezonsku utakmicu i najavio kako ćemo ga u novoj sezoni gledati u ulozi alfe i omege Bostona. Zabio je 16 poena, uhvatio pet skokova i podijelio 10 asistencija u pobjedi svoje momčadi nad Hornetsima.

Osim što je utakmicu počeo s dvoje vezane trice, Irving je u prvom poluvremenu oduševio dodavanjem kroz noge za Marcusa Morrisa na otvorenoj trici koji to nije propustio realizirati. Kyrie se očito jako dobro osjeća u novom dresu.

Samo dvije minute kasnije sjurio se prema košu Hornetsa pa prije efektnog polaganja provukao loptu kroz noge i još jednom pokazao da je jedan od najboljih 'ball handlera' svijeta.

I na ostalim utakmicama vidjeli smo mnogo odličnih poteza, dodavanja, zakucavanja, bila je ovo sjajna predsezonska noć. Od ostalih ćemo izdvojiti brutalnu blokadu Joela Embiida na Allenu Crabbeu. Embiid je dominirao susretom i za samo 14 minuta zabio 22 poena. 

Za kraj ćemo izdvojiti potez dana, a to je sjajni alley-opp pas od strane Tylera Johnsona za Josha Richardsona. On je imao loptu u rukama, dodao je Johnsonu pa protrčao pod koš gdje ga ovaj sjajno pronalazi za efektno zakucavanje. Uživajte

(Foto: Screenshot)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka