vijest

0

Loše vijesti za Neymara nakon optužbe za silovanje

03.06.2019 21:28 | Germanijak/V.R.

Teške optužbe na račun nogometaša.

Veličina slova A A A

Brazilski nogometaš Neymar optužen je za silovanje. Optužbu je podnijela, zasad neimenovana, djevojka koja je provela noć u Parizu s nogometašem francuskog prvaka. Prema izvještaju policije, piše Esporte, upoznali su se preko društvenih mreža, potom su dogovorili sastanak u pariškom hotelu, a Neymar Jr. se navodno pojavio u hotelskoj sobi u 20 sati u pijanom stanju. Nakon 'izmijenjenih nježnosti' između djevojke i nogometaša, stoji u izvještaju, Brazilac je postao agresivan i nasilan te je prakticirao seksualni snošaj s djevojkom bez njezinog odobrenja.

> Skandal u Brazilu – Neymar optužen za silovanje

Nogometaš je negira optužbe te je izjavio da će dati u javnost cijelu prepisku kako bi dokazao svoju nevinost, međutim, medicinsko izvješće koje je izašlo u brazilskim medijima ne idu mu u prilog.

Medicinski izvještaj o ozljedama djevojke koja je optužila Neymara za silovanje, ukazuje na modrice, probleme s želucem, gubitak težine i općenito simptome posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP). Ispitivanja su obavljena šest dana nakon navodnog kaznenog djela.

Brazilski mediji imali su pristup dokumentu koji sadrži podatke o liječenju i slike koje pokazuju velike tamne modrice na stražnjici i nogama. Izvješće je dokazalo istinitost dokumenta na tu temu nakon revizije sa pravnim timom.

Slike neće biti reproducirane u izvješću kako bi se sačuvao identitet dotične osobe, no dijagnoza sadrži i anksioznost i depresivni poremećaj, te dispepsiju. Na izvješću je radio liječnik renomirane bolnice u Sao Paulu.

Sam Neymar je na društvenim mrežama ostavio očitovanje u kojem tvrdi da je žrtva namještanja, no u porukama preko aplikacije Whatsapp, pronađeno je nekoliko intimnih fotografija žene koja ga je optužila za silovanje. Ofenzivac PSG-a i brazilske reprezentacije također je objavio i službenu notu.

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka