vijest

0

Letica ima ponude iz liga Petice, no ima uvjet

07.08.2019 08:41 | Germanijak

Nakon samo godinu dana vratar bi mogao promijeniti sredinu.

Veličina slova A A A

Mladi hrvatski vratar koji puno obećava, Karlo Letica, po prelasku u Club Brugge imao je odličan start u Belgiji. No već nakon dva kiksa tadašnji trener Ivan Leko posjeo ga je na klupu, te su stvari za Omišanina krenule nizbrdo. Nije stao na gol čak od kraja listopada prošle godine, a takav razvoj događaja je potencijalno poguban za mladog, talentiranog golmana.

Nedugo potom, zadesio ga je problem jer se njegovo ime, kao i Lekino, dovodilo u vezu sa mutnim poslovima oko namještanja utakmica i dovođenja određenih igrača, te je to predstavljalo dodatni stres za bivšeg vratara Hajduka.

Dodatnu nepogodnost predstavlja činjenica da je Brugge doveo iskusnog i provjerenog Mignoleta iz Liverpoola, te je time jasno dano do znanja da se na Leticu više ne računa. Unatoč određenim ponudama iz Španjolske i Engleske, u Brugge i jest prešao kako bi imao veće šanse za statusom prvog čuvara mreže, a cijena od tri milijuna eura koju su Belgijanci platili za njega daje natuknuti da su znali za što daju toliki novac.

Kako javljaju Sportske novosti, jedan od naših najtalentiranijih vratara se našao u pomalo nezavidnoj situaciji – ne zanima ga ništa manje od mjesta na golu u prvih 11, Brugge ga ne misli pustiti za manje od iznosa kojeg su dali za njega, a klubovima u kojima bi imao relativno velike šanse za to je taj iznos popriličan.

Već su na vrata belgijskog kluba zakucali neki određeni klubovi iz Italije i Francuske, no treba biti na čisto kakvi su njihovi planovi s Leticom. Mi vjerujemo u pozitivan ishod jer talent i naporan rad se uvijek na kraju mora vratiti.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka