vijest

0

Legendarni Gattuso oduševljen Armadom: Galamili su kao da ih je 20.000

06.12.2017 21:46 | Germanijak

Bilo ih je četiri tisuće, ali bučali su kao da ih je pet puta više, rekao je trener Milana.

Veličina slova A A A

Milanov trener, legenedarni Gennaro Gattuso, dao je Armadi poseban kompliment uoči ogleda Rijeke i Rossonera u 6. kolu Europa lige, naime oduševila ga je njihova podrška prvaku Hrvatske na San Siru, a kad ove riječi izađu iz usta temperamentnog igrača kakav je bio Rino, ima još jači značaj.

"Rijeka je kreirala takvu atmosferu na San Siru sa samo 4000 navijača, ali činilo se kao da ih je 20 000. Očekujem slično i u drugoj utakmici. Jako su organizirani, nikada ne napucavaju loptu bezveze prema naprijed," rekao je pa se osvrnuo na sutrašnju utakmicu.

Želite li se okladiti na ovaj par, možete to učiniti ovdje.

 "Želim vidjeti moje igrače gladne, da mi otežaju izbor prvih jedanaest. Kad igramo u Europi, trebaju poštovati dres Milana i boriti se do kraja. Očekujem da pate pod pritiskom i pokažu koliko su odani našem cilju. Želim momčad svjesnu vlastite snage, iako još moramo napredovati", rekao je pa se osvrnuo na brojne udarne igrače koje je ostavio kod kuće, među njima i našeg Nikolu Kalinića.

"Svi igrači koji su ostali kod kuće su nam vrlo važni i procijenili smo da je bolje da ostanu i treniraju u Millanelu nego da putuju".

(foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka