vijest

0

Legenda svjetskog rukometa okončala karijeru zbog koronavirusa

31.03.2020 16:15 | Germanijak

Iza njega je trofejna karijera.

Veličina slova A A A

Pandemija koronavirusa ubrzala je odluku Arpada Šterbika koji je objavio završetak karijere. Legendarni golman, jedan od najvećih u povijesti rukometa, izjavio je kako se njegovo tijelo više ne može nositi s naporima koje traži profesionalni sport. 

''Ova odluka je za mene bila teška. Iskreno, bilo bi jako teško ponovno se aktivirati nakon duge pauze. Žao mi je što više neću moći odigrati još jedan Final-Four Lige prvaka. Želio sam osvojiti još jedan naslov prvaka Europe, ali u ovom okolnostima to je za mene nemoguća misija'', rekao je sad Šterbik koji je karijeru okončao kao golman mađarskog Veszprema.

Njegova je karijera započela u srpskom Jugoviću, da bi potom nanizao velikane svjetskog rukometa - Veszprem, Ciudad Real, Atletico Madrid, Barcelona, Vardar te na koncu ponovno Veszprem. U reprezentativnoj je karijeri za reprezentaciju Jugoslavije osvojio svjetske bronce 1999. i 2001. Kasnije je odlučio da će braniti za Španjolsku, s kojom je postao svjetski prvak 2013. te potom i europski prvak 2018. na prvenstvu igranom u Hrvatskoj. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka