vijest

0

LaVar prizemljen: Šesterostruki NBA prvaci ne žele LaMela

31.03.2020 19:14 | Germanijak/V.R.

Ipak, ne sumnjamo da će naći svoje mjesto pod suncem u ligi.

Veličina slova A A A

Dosta su aktualna oprečna predviđanja vezana uz naredni draft, točnije onaj koji se trebao održati samim krajem lipnja.

U zadnje vrijeme favorit za prvi izbor najčešće je spominjan Anthony Edwards, napadački kompletan i atletičan bek čija je prva godina na sveučilištu Georgia nedavno prekinuta. No uz Jamesa Wisemana, Denija Avdiju, Obija Toppina, koji su na najvećem broju mockova bili označavani kao vjerojatni u top 5, kao moguć prvi izbor spominjan je i LaMelo Ball.

Najmlađi među trojicom braće ekscentričlnog i pomalo neurotičnog oca LaVara ove godine igra u australskoj NBL ligi za momčad Illawara Hawksa. Od trenutka kad je otišao igrati u Litvu je bilo jasno da će njegov put prema NBA biti drukčiji od većine njegovih vršnjaka, odnosno da neće ići preko NCAA. LaVar je procijenio da je tako za njegovog sina najbolje.

I dok je zaista ove sezeone mnogim potezima oduševio pokazavši svoj pozamašan talent i instinkt vrhunskog razigravača, nisu svi toliko zasljepljeni njegovim blještavim, atraktivnim potezima u, istini za volju, eksponencionalno slabijoj australskoj ligi.

Kako javlja San Francisco Chronicle, šesterostruki NBA prvaci Golden State Warriorsi neće birati ovog još uvijek 18-godišnjaka iz više razloga. Prije svega, kraj Stepha Curryja nema što tražiti. Također, nisu impresionirani njegovom (ne)kvalitetom vanjskog šuta, kao ni selekcijom šuta općenito. Uz to, smatraju da obrambeno nije na visini, što pomalo čudi s obzirom da je njegovom bratu Lonzu obrana jedna od boljih strana. Naglasili su i da otac LaVar i njegova nametljivost nisu razlog za ovakav stav.

Warriorsi su u trenutku prekida NBA lige imali najlošiji omjer lige i veliki su favoriti za najbolje šanse da uhvate prvi izbor nadolazećeg drafta, kad god se on održao.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka