vijest

0

Kriza u Istanbulu, Fener otpisao tri velike zvijezde

06.06.2020 15:41 | Germanijak/V.R.

Na sva pitanja u Feneru ovih dana sliježu ramenima...

Veličina slova A A A

Teška vremena zadesila su azijski dio Istanbula. Osim što pitanje ostanka trenera Željka Obradovića u Fenerbahčeu nadvija veliku neizvjesnost nad navijačima i klupskom vrhuškom, veoma je je upitno kako će sam igrački kadar izgledati jednom kad se europske košarkaške aktivnosti nastave.

Prema dostupnim informacijama, klub će se riješiti tri velika i jaka imena: Nikole Kalinića, Joffreya Lauvergnea i Derricka Williamsa. Kalinić je jedan od najistaknutijih pojedinaca ovog kluba zadnjih pet godina koliko je nosio njegov dres, a u tom je razdoblju osvojio Euroligu, tri naslova prvaka Turske u nizu te dva domaća Kupa i Superkupa.

Lauvergne je odličan igrač reketa, no zadnjih dvije sezone ima ogromnih problema s ozljedom i više ne igra nego što igra, a upitan je i njegov odnos s Obradovićem. Detalji oko eventualnog odlaska Williamsa nisu poznati, no ionako je ova priča temeljena na turskim medijima sklonima senzacionalizmu.

Uz sve navedeno, još tri igrača su se izgleda za vrijeme korone zaželila zavičaja te su na rubu pobratka u domovinu. Kostas Sloukas samo što nije otišao u Olympiakos o čemu smo pisali, Gigija Datomea želi Olimpia Milano, dok se još jednog bivšeg partizanovca Lea Westermanna povezuje s Asvelom.

Najvažnij igrač momčadi i najbolji strijelac Nando De Colo ostaje, barem za sad, ali nesumnjivo je kako će Obradovićeva šahovska ploča proći ogromne rošade. Ako on uopće ostane…

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka