vijest

0

Kraj agonije: Nikola Vlašić otišao na posudbu u ruskog velikana

10.08.2018 08:31 | Germanijak/I.M.

Vrijeme je da dobije pravu priliku.

Veličina slova A A A

Nikola Vlašić napušta redove Evertona i odlazi na posudbu u CSKA Moskvu. Vijest je to koja još uvijek nije službena, ali morala bi biti tijekom dana kada se okončaju posljednje formalnosti. 

Prije dva tjedna novi trener Evertona Marco Silva izjavio je da ne računa na Vlašića, nakon čega se počelo s traženjem nove destinacije za 21-godišnjeg ofanzivnog igrača. Vlašić je prvenstveno tražio klub koji će mu jamčiti minutažu i ulogu na terenu koja mu najbolje odgovara. Što se Vlašića tiče, on preferira poziciju tzv. "desetke" odnosno polušpice, iako mu nije strana ni igra na krilu. Sve navedeno Vlašić bi trebao dobiti u CSKA-u, gdje će biti zamjena za Aleksandra Golovina koji je eksplodirao na Svjetskom prvenstvu i zaradio transfer u Monaco. 

Osim sjajne prilike za igru na poziciji koja mu sjajno odgovara, Vlašić u Moskvi dobiva još jedan veliki bonus. Ruski klub sudionik je Lige prvaka, što znači da Vlašića očekuje barem šest utakmica najatraktivnijeg klupskog natjecanja na svijetu. Projektiran je da bude mozak ekipe i nositelj igre i ovo će biti njegova sezona istine. CSKA je bio ponudio 10 milijuna eura Evertonu za trajni otkup Vlašićevog ugovora, ali Englezi su to odbili i zasad pristali samo na posudbu.

(foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka