vijest

0

Konačno se javio McGregor, ovaj suludi film mogli bismo gledati ponovo

07.10.2018 15:45 | Germanijak/A.V.

Irac je izbjegao kamere, ali javio se preko društvenih mreža.

Veličina slova A A A

Khabib Nurmagomedov prekidom u četvrtoj rundi zadržao je titulu i uništio je Conora McGregora na povratku u oktogon, a čini se da mu je uništio samopouzdanje jer mu je barem nakratko zatvorio tradicionalno raspoložena usta. Njegov ego dodatno su uzdrmali udarci koje je zadobio u metežu nastalom po proglašenju pobjednika, nekoliko sekundi nakon što je sudac podigao ruku ruskog borca 27. put zaredom u oktogonu.   

Khabib se, jasno, brže bolje došao ispričati gledateljima i američkoj javnosti za kaos, ali opravdao se kako mu je Irac vrijeđao vjeru, oca i državu te dodao kako će ga „ćaća“ razbiti kad dođe doma za ovo što je učinio. McGregor se nije pojavio pred kamerama, nego je svoju poruku poslao preko društvenih mreža.

„Dobra borba, veselim se revanšu,“ napisao je na Twitteru, a na Instgramu švarcenegovski dodao „Vratit ću se…“               

 

Prva sljedeća borba, mogla bi biti repriza ove posljednje. McGregor neće imati ništa protiv vjerujemo, a neće ni UFC jer je grlati Irac trenutačno najveći šoumen kojeg borilački sportovi imaju i zlatna je koka gazdama.

Sam Nurmagomedov naizgled bi mogao imati problema radi ovog što je učinio, njegov potez nije u skladu s borcem njegovog renomea, nije sportski i ispod svake je razine, ali UFC-u je donio mnogo više nego što mu je oduzeo.

Imeđu ostalog i aduta u pregovorima s Rusom oko mogućeg revanša. Ovaj čak i ako ima nešto protiv McGregora, sad će morati pristati kako bi mu oprostili za ovo što je učinio. Vjerojatno će ga protokolarno kazniti i ubrzo kad ju odsluži potpisati ugovor za drugu borbu.

Vrlo je izvjesno, ova dvojica ponovo će se susresti u ringu, McGregor će spremiti još tri, Khabib dvije milje dolara u džep od UFC-ovih honorara, ali postotak od prodaje pay-per-view paketa bit će znatno veći. Novi stari UFC-ov prvak u lakoj kategoriji možda je dosad bio kamilica s marketinške strane, ali potez koji je povukao možda djeluje glupo iz sadašnje perspektive, a možda je najbolja moguća najava okršaja Khabib-McGregor 2.

(foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka