vijest

0

Konačan pad: Bivši prvak ispada u četvrtu ligu i mora preseliti iz Veslačke

19.04.2019 17:09 | Germanijak

Dobit će novi dom.

Veličina slova A A A

Bivši prvak Hrvatske polako dodiruje dno, rezultatski i kvalitetom igračkog kadra dugo su očajni, ali skorašnje neizbježno ispadanje u četvrtu ligu popratila je još jedna loša vijest. Zagreb bi izuzev ispadanja u niži rang, trebao ostati i bez svog doma u Veslačkoj ulici.

Odigrano je 26 kola treće HNL zapad, osam je kola do kraja prvenstva, a Zagreb lovi Novigrad koji ima devet bodova više. Istarski niželigaš dolazi Zagrebu u Veslačku sredinom svibnja, a Pjesnicima je potrebna pobjeda 8:0 nad Novigradom kako bi u slučaju istog broja bodova na koncu sezone, imao bolji međusoban omjer. Malo je reći da je za to potrebno čudo s obzirom na igrače s kojima trenutačno raspolaže Zagreb.

Posljednja domaća utakmica u tekućoj sezoni Zagrebu bi mogla biti posljednja u Veslačkoj jer će se prema informacijama SportNews.hr-a morati iseliti i relocirati u Aveniju Marina Držića 102 u kojoj su nekoć igrali Keramičar, Cromos, Posavina…

Kamp Zagrebello u Veslačkoj bio je posljednji uvjetno rečeno "kapital" NK Zagreba nakon preseljenja iz Kranjčevićeve, a novi gubitak doma vjerojatno će značiti propast ili u najbolju ruku preživljavanje u doglednoj budućnosti….

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka