vijest

0

Kolodvor Rujevica: Črnica (ne) dolazi, odlasci se nastavljaju?

03.08.2016 10:37 | Germanijak

Nastavlja se rasprodaja igrača na Rujevici...

Veličina slova A A A

Interes za Matica Črnica, 24-godišnjeg lijevog krila Domžala, koji je s dva pogotka potopio West Ham u Stožicama, ne jenjava.

Nakon Hajduka, u utrku za Slovencem uključila se i Rijeka, javlja Radio Rijeka. Izvori javljaju kako je i Matjaž Kek u njemu vidio idealnu zamjenu za Marina Tomasova koji je sve dogovorio s Al Nassrom. Stvar doduše nije otišla dalje od ispipavanja terena, pošto za Črnica treba izdvojiti milijun i pol eura, a to je svota koju u ovom trenutku za igrača Rijeka, a pogotovo Hajduk ne mogu izdvojiti.

Također, za očekivati je kako će Slovenac radije odabrati neku od destinacija van ovog regionalnog kruga, pošto informacije govore kako za njega postoji interes i iz jačih liga. Dovoljan pokazatelj što jedna dobra utakmica protiv renomiranog protivnika može donijeti…

Kad smo kod Rijeke, očito da je racionalizacija budžeta za sobom odnijela značajnu žrtvu zvanu izgled prve momčadi. Dvanaesti igrač koji je na pragu odlaska iz Rijeke ovo ljeto je i Mate Maleš, pouzdani zadnji vezni, pozicija koja je esencijalna za Matjaža Keka.

Prema pisanju talijanskih medija, sve je spremno za jednogodišnju posudbu 27-godišnjeg veznjaka u Bari, s pravom otkupa ugovora na kraju sezone. U Bariju bi, spominje se, trebao zarađivati dvostruko više novca nego što je dosad zarađivao u Rijeci.

Za Maleša je interes pokazala i varšavska Legija, ali izgleda da su uvjeti iz Italije bolje i za klub i za Maleša. Utakmica protiv Basaksehira sutra bi tako trebala biti posljednja i za Maleša.

Kolodvor zvan Rujevica dakle radi punom parom i dalje, tim više treba čestitati Keku na više no solidnom ulasku u novu sezonu…

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka