vijest

0

Kobe otkrio okrutnu metodu kojom je motivirao Gasola za dva uzastopna naslova

14.09.2018 11:39 | Germanijak

Ispod pojasa, ma što ispod pojasa, ispod razine mora.

Veličina slova A A A

Legendarni Kobe Bryant nije bio samo najbolji igrač Los Angeles Lakersa, bio je vođa, centar oko kojeg se vrtjela cijela svlačonica. Danas uživa u košarkaškoj mirovini i prisjeća se trenutaka koji su obilježili njegovu bogatu karijeru, a jedan takav obilježio je i karijeru njegovog suigrača Pau Gasola.

„Morate osluškivati svoje suigrače, postoje stvari koje ih motiviraju, koje ih dižu… Tako sam, primjerice, imao posebnu motivacijsku priču za Pau Gasola. Pau mrzi kad pričam ovu priču,“ započeo je Kobe Bryant.

„Izgubili smo od Celticsa u finalu 2008. godine, jako teška, prgava, fizički vrlo zahtjevna serija u doigravanju, a po završetku sezone s nacionalnom momčadi sam igrao na Olimpijskim igrama u Šangaju i u finalu smo pobijedili Španjolsku,“ dodao je.

„Vratili smo se u SAD i započeli pripreme za iduću sezonu, a kad je Pau došao u svlačionicu, moja zlatna medalja visila je na njegovom ormariću. Ako Pau nekoga ili nešto voli, onda je to njegova zemlja i čovjek je potpuno poludio!“

„Govorio mi je da sam seronja, svašta…,“ smije se Kobe.

„Poslije sam mu rekao: Pau, slušaj me, izgubio si od Celticsa, pa od SAD-a, nemoj si dozvoliti da ova sezona bude treća u nizu…,“ otkrio je Kobe pa zaključio:

„Kao da ga je to razbjesnilo jer je podigao razinu agresivnosti u igri, jedino što je tom košarkaškom fenomenu nedostajalo i osvojili smo dva uzastopna prstena,“ zaključio je nekoć najbolji igrač svijeta.


(foto: ACtion Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka