vijest

0

Klub izvjesio cijenu – 20 milijuna eura i mini Vatreni može u Lisabon

21.06.2019 08:54 | Germanijak/I.G.

Nezadovoljan je statusom u klubu.

Veličina slova A A A

Brojni hrvatski nogometaši mogli bi promijeniti sredinu ovog ljeta. Ivan Rakitić i njegov odnos s Barcelonom je izrazito zamršen, Milan Badelj prema svemu sudeći neće dugo biti u Laziju, a nad ničijom sudbinom nema toliko upitnika koliko nad onom Matea Kovačića.

ODIGRAJ Francuska U21 - Hrvatska U21

Njima će se uskoro pridružiti i reprezentativac mlade hrvatske nogometne reprezentacije, kao i A selekcije, a to je Josip Brekalo. Prema napisima njemačkog Kickera, krilni napadač Wolfsburga nezadovoljan je minutažom u tom bundesligašu, a to je priznao iz sportski direktor Jorg Schmadtke.

„On je dobar igrač koji traži osobnu satisfakciju. Josip nije sretan“, bio je kratak Schmadtke i time nagovijestio skorašnji rastanak sa, uskoro 21-godišnjim, Hrvatom.

Isti izvor piše kako je najzainteresiranija za njegove usluge lisabonska Benfica. Za potencijalni transfer bivšeg igrača Dinama u Portugal, Kicker barata s cifrom između 15 i 20 milijuna eura prema svojim izvorima, a izgledno je kako bi ga 'Vukovi' sigurno pustili kada bi klub sa Luza isplatio 20 milijuna eura.

Uz to, Wolfsburg već ima spremnu zamjenu, a to bi trebao biti najbolji igrač danske U21 reprezentacije, Robert Skov iz Copenhagena, a već su pred potpisom Xavera Schlagera iz RB Salzburga i Maximiliana Philippa iz Borussije Dortmund.

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka