Warning (2): Invalid argument supplied for foreach() [APP/Controller/NewsController.php, line 179]
KlikTech team bori se za naslov u Splitu

vijest

0

KlikTech team bori se za naslov u Splitu

30.03.2018 13:13 | Germanijak

Na natjecanju će nastupiti momčad koju sponzorira Germania Sport kladionica.

Veličina slova A A A

Split je sutra domaćin završnice CSadria Clan Championshipa, regionalne lige u Counter Strike: Global Offensive, druge po redu. Za titulu pobjednika borit će se četiri CS:GO ekipe, Bajini Puleni, Cemonix, Jake Bube i KlikTech, čiji je ponosni sponzor za ovu sezonu Germania Sport kladionica.

Među spomenutim momčadima, samo Bajini Puleni imaju iskustvo iz prošle, premijerne, sezone kada su, doduše u nešto drugačijem sastavu, osvojili drugo mjesto na LAN finalu Vip Adria League.

Četiri ekipe izborile su završnicu kroz grupnu fazu, Bajini Puleni su jedina ekipa koja je bez poraza izborila završnicu, KlikTech je izgubio jednu i to Bajinih Pulena u napetom meču, a Cemoix i Jake Bube su trebale pet mečeva za potvrdu završnog turnira.

Završnica će se igrati na single-elimination best-of-three mečeve, a satnica je slijedeća:

11:00 Bajini Puleni (1) – Jake Bube (4.)
14:00 KlikTech (2.) – Cemoix (3.)
17:00 Meč za treće mjesto
19:00 Finale

Najveći favorit je ekipa Bajini Puleni, a odmah do njih je ekipa KlikTecha s čijim smo članom Matijom „NyX“ Jovanovićem porazgovarali uoči splitske završnice.

Ekipu KlikTecha čine Petar „HOLMES“ Dimitrijević, Pavle „Maden“ Bošković, Nejc „saveeey“ Mis, Stefan „SkippeR“ Rebrača. Miješana smo ekipa, dvojica su iz Srbije (Dimitrijević i Rebrača), po jedan iz Slovenije (Mis) i Crne Gore (Bošković), a ja sam iz Hrvatske“, rekao nam je Matija u uvodu.

Što se tiče očekivanja za CSadria Clan Championship, cilj je finale, a ako se obistine prognoze tamo će ih čekati Bajini Puleni, ekipa od koje su izgubili 16-13. Sportskim žargonom rečeno, „golom u zadnjoj minuti“.

Očekujemo ulazak u finale i vjerojatno okršaj s Bajinim Pulenima. Od njih smo doživjeli jedini poraz kroz online ligu.

Turnir CSadria Clan Championship igra se na razini Adria regije koja obuhvaća Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Sloveniju i Albaniju, ali ekipa KlikTecha ne namjerava samo tu stati.

Mislimo ići dalje igrati, već sada igramo međunarodne turnire, koji su malo poznatiji od CSadria u smislu da ih prati više ljudi, imaju veći publicitet i da igraju nešto jače ekipe. Vani je to puno bolje popraćeno, ljudi prepoznaju igrače i ekipe te ćemo pokušati doći do te razine“, zaključio je Matija „NyX“ Jovanović, a u tome će im pomoći Germania Sport kladionica koja je ove sezone postala ponosni sponzor svih KlikTech ekipa.

(FOTO: KlikTech)

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka