vijest

0

Klasa „optimist“: Hrvatski rukometni savez objavio datum do kojeg odgađa sva natjecanja

26.03.2020 16:24 | Germanijak/I.M.

Bilo bi lijepo da se ovo obistini, ali...

Veličina slova A A A

Hrvatski rukometni savez objavio je datum kada bi se klubovi trebali vratiti natjecanjima. Podsjećamo, prethodni je datum bio 1. travnja, no kako je sada sigurno da do tog datum neće biti pretjerane normalizacije pandemije koronavirusa, HRS je taj datum pomaknuo na 15. travnja.

I ponovno nam se čini da je ovo prognoza koja, jedriličarskim vokabularom, spada u klasu „optimist“. Naime, gotovo sva su sportska natjecanja odgođena ili na neodređeno ili do datuma koji je kasnije od 15. travnja, tako da ne treba čuditi ako iz HRS-a uskoro stigne novo priopćenje o odgodi. Dok se to ne dogodi, u cijelosti prenosimo današnji dopis iz kuće hrvatskog rukometa.  

"Temeljem članka 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza (HRS), kojim Predsjednik ima pravo samostalno donositi odluke iz djelokruga rada Upravnog odbora HRS-a koje su od interesa za hrvatski rukomet, a imajući u vidu trenutačnu nemogućnost sazivanja Upravnog odbora zbog novonastale situacije s korona virusom, a slijedeći izrečenu odluku o obustavi svih natjecanja do 01. travnja 2020. godine koja je donijeta 12. ožujka 2020., Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac je donio odluku o obustavi svih natjecanja u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili reprezentacije trebali biti domaćini do srijede, 15. travnja 2020. godine", priopćio je Hrvatski rukometni savez.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka