vijest

0

Kek: Sarpsborg je dokazao svoju kvalitetu

10.08.2018 08:22 | Germanijak/I.M.

Strateg Riječana nije bio zadovoljan realizacijom.

Veličina slova A A A

Nakon turbulentne završnice dvoboja kod Sarpsborga, Rijeka je uspjela izvući 1:1 remi uoči uzvrata. Mogli su Riječani u završnici do pobjede, ali Čolak nije bio precizan. Nakon utakmice, svoje je viđenje dao Matjaž Kek.

"Sarpsborg je nezgodna ekipa. Već sam prije utakmice rekao da Sarpsborg nije za podcjenjivanje. Večeras je dokazao svoju kvalitetu, gaji stil s mnogo ubačaja, skokova i duela. Srećom, na kraju smo zabili izuzetno važan gol, pogodak koji doista vrijedi.

Ipak, ostaje žal za propuštenim prilikama Hebera, Gorgona, Acostyja i Pavičića. "Trebali smo postići još pokoji gol", govori Kek nakon svega.

Veznjak Domagoj Pavičić osvrnuo se na prekide u kojima su Skandinavci očekivani jaki.

"Teška utakmica. Znali smo da će se Norvežani postaviti kao i većina skandinavskih momčadi. Prekidima su nam radili probleme. Mi smo promašili nekoliko zicera, pa smo se na kraju morali i vaditi. Srećom, sve je dobro završilo. Imamo dobar rezultat prije uzvrata."

Za kraj je nešto rekao i o umjetnom travnjaku.

"Glupo je vaditi se na travnjak. Na njega se jednostavno morate prilagoditi. Međutim, istina je da je sve bilo nekako drugačije. Siguran sam kako će nam na Rujevici biti puno lakše igrati."

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka