vijest

0

Kawhi daruje djecu Clippersa

21.08.2019 15:44 | Germanijak/V.R.

Velika gesta velikog čovjeka.

Veličina slova A A A

NBA sezona još nije počela, a dvostruki MVP finala i novopridošla zvijezda Los Angeles Clippersa Kawhi Leonard već osvaja srca navijača.

U suradnji sa Baby2Baby neprofitnom organizacijom, darovati će milijun ruksaka u bojama Clippersa djeci u Los Angelesu. Krilni je igrač inače i sam iz L.A.-a, te suosjeća sa nebrojenim teškim sudbinama odrastanja u velegradu ogromnih razlika. Od neizmjernog luksuza, bogatstva i slave, do preživljavanja, neimaštine i, kao posljedici, pribjegavanju kriminalu.

„Ove sezone namjera mi je dati značajan doprinos na terenu i van njega, a ovo mi se čini kao pošten način da krenem u tom smjeru. Stalo mi je bilo do toga da ovu akciju objavim u Moreno Valleyu gdje sam odrastao, u osnovnoj školi koju sam pohađao, ali sveukupan doprinos gradu Los Angelesu ovaj će program učiniti još posebnijim.“

Leonard je postao tek drugi vlasnik nagrada MVP-a finala sa dvije različite momčadi, a prvi u povijesti MVP finala koji je nakon što je istim postao i osvojio naslov – napustio momčad.

Ali, to je današnja NBA. Teško se može reći da mu itko previše zamjera. Osim možda Skipa Baylessa.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka