vijest

0

Kaliniću vrlo brzo odzvonilo: U siječnju odlazi iz Rome

18.11.2019 09:43 | Germanijak/I.G.

Očekivan rasplet događanja.

Veličina slova A A A

 

Hrvatski napadač Nikola Kalinić nije se uspio nametnuti u Romi. Međutim, nije to njegova krivica koliko splet nesretnih okolnosti. Naime, 'Vučica' muku muči s ozljedama ove sezone, a jedan od 'stradalih' je i 31-godišnji Solinjanin koji je sredinom prošlog mjeseca zaradio frakturu fibule, lisni kosti.

 

 

Činjenica da je zamjena Edinu Džeki u sustavu s jednim isturenim napadačem, dodatno je zakomplicirala situaciju nekadašnjem Vatrenom. Rimljani nemaju vremena čekati na njegov oporavak, koji je zakazan za drugi dio prosinca te su odlučili vratiti ga u Atletico.

Španjolska Marca piše kako je Kalinić 'tehnički višak' u klubu za koji je odigrao tek pet utakmica, i to samo 73 minute u Serie A. Corriere dello Sport navodi da Kalinić nije opravdao očeklivanja, stoga će talijanski velikan ranije od očekivanog okončati posudbu i vratiti Kalinića natrag na Wandu Metropolitano.

S obzirom na konkurenciju u vidu Joaa Felixa, Alvara Morate i Diega Coste, hrvatski golgeter će teško doći do minuta u dresu Rojiblancosa od siječnja pa do kraja aktualne sezone.

 

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka