vijest

0

Kakva priča! Zabio dva gola s kirurškom maskom i rukavicama

25.03.2020 14:24 | Germanijak

Nesvakidašnji slučaj.

Veličina slova A A A

 

I dok je u gotovo cijelom svijetu koronavirus zaustavio nogometnu loptu, jedan od rijetkih izuzetaka je Nikaragva. Prema dostupnim podacima, u ovoj zemlji zaražene su dvije osobe i tamošnje vlasti još uvijek ne vide razlog da prvenstvo prekidaju. Upravo nam iz ove lige stiže nesvakidašnja priča, prikladna vremenima kakva su ova izazvana pandemijom virusa korona.

Naime, napadač Diriangena,vodeće momčadi lige, Bernardo Laureiro,  u prethodnom kolu postigao je dva gola u pobjedi nad Deportivo Ocotalom. I tu ne bi bilo ništa čudno da Urugvajac na tom dvoboju nije nosio kirurške rukavice i zaštitnu masku.

”Sve je počelo u srijedu navečer. Igrali smo utakmicu i na poluvremenu nam je pomoćni trener rekao da je potvrđen prvi slučaj koronavirusa u Nikaragvi. Govor trenera pretvorio se u zabrinutost. Na sastanku udruženja odlučeno je da se igra bez navijača. U subotu smo morali igrati protiv Deportiva”, započinje Laureiro priču za Mundo Deportivo.

Na tom susretu sa Deportivom, igrači su se odlučili zaštititi od koronavirusa i opremiti se maskama i rukavicama.

”Zajedno smo sve odlučili. Čudno sam se osjećao igrajući s maskom i kirurškim rukavicama, ali je moralo tako biti. Na taj način smo podigli svijest ljudi. Bilo je vrlo teško. Izdržao sam 20 minuta i skinuo je. Bilo je gotovo nemoguće udahnuti zrak. S rukavicama nije bilo problema, njih nisam skidao.”

Laureiro je sa dva gola zadržao svoj tim na vrhu tablice i tako stigao do brojke od četiri pogotka u dosadašnjem dijelu prvenstva koje je kompletiralo deset kola.

”Naravno da sam proslavio golove, kao i do sada. U trenutku zaboravite na sve. Poslije utakmice sam se samo presvukao u svlačionici, sve ostalo sam završio kod kuće”, zaključio je. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters) 

 

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka