vijest

0

Kakva krema nogometnih ikona se skuplja u NK Grobničanu!

31.07.2016 15:31 | Germanijak

Četvrtoligaš Grobničan je potpisao nekolicinu legendarnih bivših prvoligaških imena...

Veličina slova A A A

Prometno je ovih dana na Rujevici, gdje se gotovo svakodnevno notiraju odlasci i dolasci u Rijeku. Jedanaesti igrač koji će napustiti klub u ovom prijelaznom roku je Marin Tomasov, koji je prihvatio ponudu Zorana Mamića i odlazi u redove Al Nassra.

Međutim, svega koji kilometar dalje, na Čavlima, jednako je prometno. Lokalni niželigaš NK Grobničan, koji se natječe u četvrtoj ligi, odlučio je okupiti kremu nekadašnjih prvoligaških ikona koje potječu s Grobnika.  

Tako su već neko vrijeme u klubu Siniša Linić, Kristijan Čaval te Dražen Piličić, sve redom bivši igrači Rijeke, koji su se u poznim godinama skrasili u svom lokalnom klubu, a ovih dana dobili su još jedno zvučno pojačanje.

Ahmad Sharbini, nekadašnji najbolji strijelac lige i igrač Rijeke te Hajduka, nakon što je prošle godine obnašao dvojnu dužnost igrača-predsjednika petoligaša NK Rječine, ove godine prelazi u redove NK Grobničana. Anasov stariji brat je nakon fijaska s angažmanom u Hajduku proveo par godina lutajući od kluba do kluba, pa je tako nastupao za Istru, Al Wehdu iz Saudijske Arabije, Jedinstvo iz Bihaća te konačno Rječinu. Ali, s 32 godine na leđima, tvrdi kako je prihvatio ponudu predsjednika Grobničana Igora Čargonje jer se „u tom klubu radi vrlo ozbiljno“.

„Dobro se osjećam, nema problema s ozljedama“ - kaže Sharbini stariji – „zašto ne igrati onda za Grobničan? U Rječini se ne radi ovako ozbiljno, a i iduće sezone će mojim odlaskom više prostora dobiti juniori“.

Međutim, ne planira napustiti mjesto predsjednika Rječine.

„Pomoći ću koliko mogu“, kaže po tom pitanju Ahmad.

Pregovori su, priča se, tekli vrlo brzo, a zanimljivo će biti praćenje rezultata NK Grobničana s ovakvim imenima koje trener Dušan Gruevski ima na raspolaganju za narednu sezonu…

(Foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka