vijest

0

KAKO SU IGRALI: Mladi Hrvati podbacili, Vlašić jedini ima prolaznu ocjenu (FOTO)

18.06.2019 21:00 | Germanijak/I.G.

Loš nastup na otvaranju Europskog prvenstva U21.

Veličina slova A A A

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine podbacila je na otvaranju Europskog prvenstva. U prvoj utakmici skupine C apsolutno su ih nadigrali vršnjaci iz Rumunjske i sa 4-1 na samom startu poništili sve nade o potencijalnom plasmanu među četiri najbolje selekcije i odlasku na Olimpijske igre u Tokiju.

ODIGRAJ Španjolska U21 - Belgija U21

Rumunji su bili, da iskoristimo baš olimpijski moto, i brži i jači i bolji u svakom duelu, a posebice na taktičkom planu gdje je Hrvatska na mahove tek izgledala kao opasna momčad. Iz tog razloga ne čudi što je čak šest njihovih igrača zaslužilo ocjenu 7 ili više.

ODIGRAJ UŽIVO Engleska U21 - Francuska U21

Najbolji igrač bio je Baluta sa ocjenom 8.7 prema specijaliziranom statističkom portalu WhoScored, a iza njega slijede Pucsas (7.9(, Manea (7.6), Hagi (7.3), Pascanu (7.2) i Petre (7,0).

Kod mini Vatrenih možemo mirne duše reći da je jedini Nikola Vlašić odigrao utakmicu na odgovarajućoj razini. Osim činjenice da je postigao gol, bio je najkonkretniji u redovima momčadi izbornika Nenada Gračana i time je zaslužio ocjenu 7,5. Iza njega potom slijede Halilović i Jakoliš (6,5) te Filip Uremović (6,6).

Prema Whoscoredu najviše je podbacio vratar Josip Posavec zbog četiri primljena gola, iako se mora priznati da samo drugi gol ide na njegovu dušu kada je prekasno izletio i krivo procijenio let lopte. Golman Hajduka dobio je mizernu ocjenu 4,9, a ništa bolji nije bio ni Borna Sosa sa ocjenom 5,0. Katić i Benković su dobili po 6,1 odnosno 6,2.

(Foto: uefa.com)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka