vijest

0

Kako je Elton John umalo odradio transfer nekadašnjeg Plavog 9 u Manchester United

06.04.2020 13:40 | Germanijak

Nikad ispričanu priču prvi su čuli novinari ESPN-a, a nesuđeni Vatreni otkrio je kako je kasnije u karijeri bio jako blizi dresa Milana...

Veličina slova A A A

„Ti si Mark Viduka, dolaziš iz Melbournea. Obožavam to mjesto!“,  rekao je Elton John Marku Viduki, tadašnjem napdaču Leedsa koji je došao na njegov koncert na kao poseban gost jednog od najvećih pop pjevača svih vremena.

Bila je to prava filmska scena. Mark je tada bio hit napadač Europe, željeli su ga brojni klubovi, a jedan od njih bio je i veliki Manchester United. Markov agent, koji je u to vrijeme imao poslovnu suradnju i s Eltonom Johnom, „sredio“ je karte za koncert. Mark prepičava u ekskluzivnom intervjuu za ESPN kako je imao mogućnost čak ući u njegovu sobu prije nego li je koncert počeo, a kada se Elton John okrenuo prema njemu i pokazao mu kako zna za njega, sreći nije bilo kraja.

„Bio sam toliko uzbuđen, odmah sam mu sve rekao kao malo dijete. Nakon toga, Elton je meni i mojem sunardonjaku koji mi je pravio društvo dao propusnice za backstage pa smo tako praktički cijeli koncert odgledali na pozornici“, prisjeća se Mark.

„Prošlo je nekoliko pjesama, a onda je Elton rekao u mikrofon: „Sljedeću pjesmu posvećujem mojem prijatelju Marku koji je sada u Manchesteru i pred sobom ima jednu jako tešku odluku“. Bio sam siguran kako će se „izlajati“, ali srećom nije“

Kasnije te večeri poznati pjevač i nekadašnji Plavi 9 popili su piće u backstageu, ali iako ga je Elton nagovarao da potpiše za United čiji je on veliki fan, to se u konačnici nije dogodilo.

Valja istaknuti kako je netom prije razgovora s Unittedom Viduka bio blizu potpisa ugovora za veliki Milan, ali 38 milijuna funti, koliko je tada nudio Berlusconi, nije zadovoljilo čelnike Leedsa.

Legenda Socceroosa prije dvije se godine vratio u Hrvatsku gdje živi i radi, a njegova glavna zadaća je sada kako svi gosti njegovog kafića popiju dobru kavu:

„Iznenadili biste se koliko ljudi kod nas kavu shvaća ozbiljno. To nije posao za šalit se“, zaključio je dobro raspoloženi Viduka.

Cijeli intervju u izvornom obliku možete pročitati OVDJE.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka