vijest

0

Josip Brekalo prokomentirao minutažu koju je dobio u Azerbajdžanu

13.09.2019 07:56 | Germanijak

Čekamo Mađarsku i novu priliku.

Veličina slova A A A

Sjajna forma u Wolfsburgu na početku sezone dovela je do toga da Josip Brekalo do posljednjeg dnaa uoči dvoboja sa Slovačkom kotira kao izgledan starter. Na koncu se Zlatko Dalić ipak odlučio za iskusnijeg Antu Rebića, dok je bivši igrač Dinama ušao u nastavku i asistirao za treći gol. 

Brz, prodoran i vižljast, Brekalo je definitivno igrač kakav dobro dođe svakoj reprezentaciji i s pravom se na njega gleda kao buduću okosnicu reprezentacije. No, postavlja se pitanje zašto nije dobio veću minutažu na gostovanju kod Azerbajdžana.

Hrvatska je u drugom poluvremenu patila od anemije, a kasnije se otkrilo da je čak pet startera imalo problema s virozom, među njima i Rebić koji je prerastao u tragičara utakmice jer je kod 1:0 vodstva promašio dvije stopostotne šanse. Zašto je Dalić čekao čak do 75. minute da obavi prvu izmjenu i osvježi momčad, ostaje nejasno. Tu je situaciju u razgovoru za sportske novosti prokomentirao sam Brekalo:

"Naravno da sam očekivao da ću više igrati, nažalost nismo pobijedili. Ali idemo dalje. Respektiram svaku odluku izbornika, čekam i dalje svoju šansu."

Sljedeća šansa je na Poljudu 10. listopada, kada će gostovati Mađarska, Tri dana kasnije, Hrvati idu u Cardiff te imamo priliku sa šest bodova osigurati moran plov kvalifikacijama. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Free Spins Party

Sudjeluj u Free spins party promociji za novoregistrirane članove i osvoji besplatne vrtnje.

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka