vijest

0

Jedini sportski događaj u Hrvatskoj završio predajom u finalu (VIDEO)

25.03.2020 12:30 | Germanijak

Futsal Dinamo organizira turnire u Fifi, ovaj tjedan još dva...

Veličina slova A A A

Zbog trenutne globalne situacije koja je zaustavila gotovo sva sportska događanja u svijetu, i prisilila ljude na samoizolaciju, Futsal Dinamo je, kao jedini hrvatski klub sa svojom esport momčadi, pokrenuo Dinamov online turnir u video-igri FIFA.

Cilj ovog turnira bio je prije svega zabaviti igrače i navijače dok se nalaze u samoizolaciji i skrenuti im misli s tema s kojima smo svi okruženi posljednjih tjedana, no sami turnir je imao i natjecateljski karakter budući da su na njemu sudjelovali ponajbolji igrači video-igre FIFA u Hrvatskoj.

Na kraju je naslov, u jednom sportskom natjecanju koje se u posljednje vrijeme održalo u Hrvatskoj, osvojio Ivijan Svržnjak koji je u utorak u finalu s 4:0 bio bolji od Bernarda Čovića. U utakmici za treće mjesto Ivan Pandža nadvisio je Filipa Pločkinjića s 4:1, a obje polufinalne utakmice završile su s minimalnom pobjedom finalista. Svržnjak je svladao Pandžu s 3:2, a Čović Pločkinjiča s 2:1.

Završnicu turnira Futsal Dinamo je prenosio na svojem YouTube kanalu, a finalni dvoboj možete pogledati ovdje:

Futsal Dinamo je na turniru nastupio sa sedam igrača (od 32 sveukupno) od kojih su najbolji rezultat ostvarili Filip Novak, Andrija Vrcan i Ajdin Ridžal koji su zaustavljeni u četvrtfinalu.

Futsal Dinamo nastavit će organizirati Dinamove online turnire dok god traje period samoizolacije, a iduća dva održat će se već ovaj tjedan.

(foto: Futsal Dinamo)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka