vijest

0

Je li to to? Dinamo napokon dobio nemoralnu ponudu za Olma, zadovoljne sve tri strane

15.01.2020 20:37 | Germanijak

Mogli bi ovo biti zadnji trenuci Španjolca s njegovim maksimirskim suigračima.

Veličina slova A A A

Najnovije informacije od srijede poslijepodne donose da je Milan plasirao prema Maksimiru ponudu od 30 milijuna eura za Španjolca.

Pregovori su u tijeku, a kako javljaju Sportske novosti, vijest je došla do Rovinja gdje su Modri na pripremama. Ako je ovo istina, to će značiti da je posao vrlo blizu rješenja, jer taj iznos zadovoljava Dinamo, kao igraču destinacija u kojoj bi nastavio karijeru.

Milan i Zvonimir Boban bili su jedni od najistaknutijih ''prosaca'' noge veličanstvenog Španjolca, još od razdoblja netom po završenom omladinskom prvenstvu Europe. No čini se da tad situacija nije bila zrela.

Kako se navodi u SN-u, Dinamo je zadovoljan dogovorom, ali se čeka još potvrda sa španjolske strane. Za pretpostaviti je da će odgovor biti potvrdan, iako je zastupnik Doyen Sportsa za Hrvatsku koji brine o Olmovoj karijeri, Andy Bara, bio misteriozan. Nije htio ništa komentirati, barem za sada.

Bio bi ovo pomalo i hrabra odluka Španjolca i ljudi oko njega, s obzirom da je Milan, iako u najužem krugu najvećih klubova Europe, već duže vrijeme u dubokoj krizi. No Olmu je cilj da se iščupa iz trenutne pat-pozicije, te da nastavi karijeru i svoj igrački razvoj na znatno višoj razini od one koju mu osigurava HNL. Također, cilj mu je osigurati nastup na Euru u dresu španjolske reprezentacije.

Scenarij je ovo koji bi bio povoljan i za Modre, s obzirom da su, u namjeri da ulove pravi trenutak za prodaju, prošli taj zenit, te je cijena lagano počela padati. Možebitno je na to utjecalo i ispadanje Dinama iz Europe, no 30 milijuna, s obzirom na sve okolnosti, bila bi sasvim lijepa cifra. Razumije se, i rekordna kad su u pitanju Dinamovi izlazni transferi.

Dani je danas u Rovinju za vrijeme treninga bio dobro raspoložen i nasmijan, no nećemo se baviti špekulacijama je li u tom trenutku već bio svjestan da je blizu toga da postane suigrač Zlatana Ibrahimovića.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Free Spins Party

Sudjeluj u Free spins party promociji za novoregistrirane članove i osvoji besplatne vrtnje.

Vladar

Strateg Rijeke u utakmici koja mu može donijeti sve, a s njom ne može (ili ne bi trebao) izgubiti...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka