vijest

0

Je li moguće?! Lagao da igra za Juve, davao intervjue, dijelio autograme...

10.10.2018 16:20 | Germanijak

Na Instagramu je objavljivao montirane fotografije sebe u dresu Juventusa, ali nikad nije bio nogometaš, naprotiv, nije bio ni u Italiji.

Veličina slova A A A

Presretan sam radi prvog gola u ovom dresu, ali najvažnija je pobjeda, klasičan je post koji svaki mladi nogometaš objavi na društvene mreže kad odradi prve minute u novom dresu. Meksički nogometaš Dionicio Farid Rodriguez Duran nije ništa drugačiji po tom pitanju, jedino što je on svoju lijepu priču izmislio i izrežirao na društvenim mrežama.

Meksikanac (19) to je objavio 2017. godine i na Instagram objavio fotografiju pobjede Juventusove mlade momčadi u Ligi prvaka protiv Olympiakosa, ali na njoj nije on, niti je on zabio, naprotiv, on čak nije ni igrač Juveove primavere.

Nije nikad ni bio… Dječak na fotografiji koji slavi gol nije on, nego njegov talijanski vršnjak Alessandro di Pardo. A ta fotografija nije jedina iluzija u njegovoj priči o igranju za Juventus, naprotiv, objavio je još nekoliko foto-montaža sebe u dresu Stare dame, dao je čak nekoliko intervjua meksičkim medijima, govorio o utakmicama koje nikad nije igrao, ali na kraju je morao priznati kako je sve bila režirana farsa.

No za nju se saznalo prekasno za sve novinare koji su objavili ovu priču, pojedini meksički mediji pisali su o njegovim avanturama u Europi, odnosno o cijeloj njegovoj fiktivnoj karijeri u kojoj je, tvrdi, igrao za Club Lobos Fuerzas Bazicas i Pumas, prije nego je prešao u Juventusovu U-20 momčad.

Instagram profil nogometaša lažova sad je zaključan, ali dok je trajala njegova „karijera“ bio je zasut fotografijama s treninga Juventusa. Strpljivo bi pričekao objavu nekog od igrača mlade momčadi, ukrao ju, obradio i u nju ubacio svoje lice te ju  opet objavio na svom profilu.

Uhvaćen je kad su lokalne meksičke novine objavile veliku priču s njim, a radi toga je morao zatvoriti svoj Instagram profil na kojem je imao 16 tisuća sljedbenika. Kad su ga mediji raskrinkali, pobjegao je i trenutačno nitko ne zna gdje je, ali znaju samo da nikad nije bio u Italiji i nikad nije igrao za Juve.

(screenshot)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka