vijest

0

Je li moguće: Rebić kontaktirao Eintracht, želi se vratiti u Njemačku

14.12.2019 12:48 | Germanijak/I.M.

Nije se snašao na San Siru.

Veličina slova A A A

Doveden je kao veliko ljetno pojačanje na San Siro, ali Ante Rebić u potpunosti je razočarao u svojem povratku u Italiju. Odigrao je samo sedam utakmica, ali sveukupno mizernih 177 minuta. Učinak u golovima i asistencijama je, logično, izostao i jasno je već neko vrijeme da nešto ne štima na relaciji Rebić - Milan.

Stoga se kod hrvatskog reprezentativca javila ideja o povratku u Njemačku. Iako je posuđen Milanu na čak dvije godine, ta bi se posudba naprasno mogla prekinuti već u siječnju. Izvori iz Italije javljaju kako je Rebić zajedno sa svojim predstavnicima kontaktirao Eintracht te se ispitivao oko potencijalnog povratka u Frankfurt. 

Vito Angele, talijanski novinar, tvrdi da je do ovog kontakta došlo prije nekoliko dana. Usput rečeno, Angele je vrlo relevantan izvor kada su u pitanju informacije za Rossonere, tako da ovo nije tek puko nagađanje ili izmišljotina, već priča koju u svakom slučaju treba ozbiljno saslušati. 

Jedan od glavnih motiva za povratak, osim želje za igranjem, je i činjenica da je Zlatko Dalić već nekoliko puta najavio kako reprezentativci moraju imati minutažu u klubovima ako žele biti u konkurenciji za udarnu postavu. Kod Rebića je taj problem daleko najizraženiji, posebno jer su u posljednje vrijeme Dejan Lovren i Ivan Rakitić ponovno pronašli svoja mjesta u udarnim postavama Liverpoola i Barcelone. Rasplet ove priče saznat ćemo vrlo skoro, a po svemu sudeći, smiješi nam se nova "sapunica Rebić" u prijelaznom roku.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka