vijest

0

James odbio Napoli i dogovorio transfer u rivalski klub za 50 milijuna eura

14.07.2019 14:16 | Germanijak/I.G.

Veliki preokret.

Veličina slova A A A

Iako se naveliko pisalo o dolasku Jamesa Rodrigueza u Napoli, prema određenim talijanskim medijima Kolumbijac je već bio zagazio na Čizmu, od toga na kraju neće biti ništa.

Kako prenose španjolski mediji na čelu sa listom koji prati isključivo madridski Atletico, tvrde kako je James dogovorio transfer na Wandu Metropolitano. Kako piše Esto Es Atleti, kolumbijski ofenzivac je dogovorio dolazak u redove gradskih rivala Real Madrida koji bi trebali zaraditi 50 milijuna eura od ovog transfera. Uz tu cifru, piše isti izvor, dogovoreni su i određeni bonusi u zasad nepoznatom iznosu.

Nastavak je ovo vijesti koju je jutro bombastično plasirala Marca, koja je još sinoc tvrdila kako je 28-godišnjak nadomak potpisu za Atletico. Razlog odbijanja Napolija je taj što je njegova obitelj inzistirala na ostanku u Madridu, a s obzirom da u Kraljevskom klubu nije bio u prvom planu, uslišila mu se želja da ode u redove Rojiblancosa.

Ponovno je u ovom transferu glavnu riječ imao njegov zastupnik, super-agent Jorge Mendes, koji mu je isposlovao plaću od sedam i pol milijuna eura (nakon oporezivanja). Imat će primanja u rangu Kokea i Saula, a toliko je otprilike imao i u Kraljevskom klubu.

Veliko pojačanje za Diega Simeonea koji je dobio novog kapitalca u svojoj svlačionici.

 

 

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka