vijest

0

J.R. izvisio, Lakersi potpisali kvalitetnog šutera ali i „tempiranu bombu“

06.03.2020 08:07 | Germanijak/I.A.S.

Zanimljivo, LeBron mislili su da ga je LeBron otjerao iz bivše momčadi, a sada se on navodi kao glavni razlog zašto je stigao u LA.

Veličina slova A A A

Dion Waiters novi je igrač LA Lakersa.

Ovaj 28-godišnji bek šuter rodom iz Philadelphije prije dolaska u NBA ligu bio je zvijezda sveučilišta Syracuse, a 2012. godine su ga kao četvrti izbor na draftu izabrali Cleveland Cavaliersi.

U svoje prve tri sezone Waiters je igrao veoma dobro, bio je iznimno bitan igrač svoje momčadi i jedan od onih čiji se talent vidio „iz aviona“, ali potpuno je jasno da ga je u želji da ostvari veliku karijeru uvijek sputavalo ono što radi van terena, a ne na njemu.

Početkom siječnja Waiters u sklopu trejda između tri momčadi seli u OKC, dok su u Cavse stigli „LeBronovi kompići“ iz NYK-a Iman Shumpert i J.R.Smith.

Taj potez nije bio najbolji za njega budući da ga je trener OKC-a, Billy Donovan, „zabetonirao“ na klupu, što je nešto s čim se ovaj kontroverzni košarkaš nikako nije uspio pomirit.

Od sezone 16./17. pa sve do prije nekoliko dana Waiters je bio član Miami Heata, ali iako je na prvi pogled „to bilo to“ te je Waiters napokon našao momčad u kojoj može odlično doprinijeti sa svojim napadačkim talentom, svake je nove sezone bilježio sve slabije i slabije brojke. Kako su „statsi“ padali, tako se njegovo nezadovoljstvo povećavalo, a kad je Dion nezadovoljan, onda znate da možete očekivati neke ludosti s njegove strane.

Jedna u nizu tih ludih mu ideja i odluka dogodila se sredinom prosinca prošle godine, a o tome ste imali prilike čitati na Germanijaku:

Dodajemo za kraj kako se još uvijek očekuje službena stvar ovog potpisa, ali sudeći prema većini američkih medija stvar oko Waitersovog dolaska u LA je gotova stvar.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka