vijest

0

Iz Dinama poručili: „Kek je glavni kandidat. Kad će doći? Nećemo o tome na parkingu“ (VIDEO)

09.07.2020 13:29 | Germanijak/I.A.S.

Dodali su da ukoliko Maksimir ne bude spreman za europska natjecanja, prve alternacije su Rujevica i Poljud.

Veličina slova A A A

Prvi operativac Dinama koji je u Upravu ušao kao šef sigurnosti Mamićevog kluba, Krešimir Antolić, obratio se medijima danas u 13 sati glede najnovijih novosti oko potencijalnog dolaska Matjaža Keka na klupu Modrih:

„Matjaž Kek nam je prvi izbor za trenera i pregovaramo s njim. Smatramo da bi s njim napravili dodatni iskorak. Zadržali dominaciju u Hrvatskoj i bili konkurentni u Europi. U svakom slučaju nismo još ništa dogovorili, ali pregovaramo“, rekao je Antolić, nakon čega se osvrnuo na jučerašnji „tihi prosvjed“ navijača ispred Maksimira:

„Mi ne želimo biti klub u kojem će se navijači na taj način postavljat i mijenjat. Koliko sam upoznat, navijači su tražili trenutni odlazak Zorana Mamića s mjesta glavnog trenera Dinama, ali Zoran je rekao da se to neće dogodit i da će on, kako smo od samog početka i planirali, vodit momčad do kraja prvenstva“

„Zoran Mamić je pokazao da on bez ikakvog problema može biti trener Dinama, ali postoje neke van nogometne okolnosti zbog kojih bi bilo bolje da on bude sportski direktor kluba, dok bi najbolje za klub bilo da trener bude netko kalibra Matjaža Keka“, dodao je Antolić.

Nakon toga Antolić se kratko osvrnuo na stanje maksimirskog stadiona te je rekao da u slučaju da stadion ne bude spreman za gledatelje kada se budu igrale europske utakmice, dvije glavne alternacije za Maksimir su Rujevica i Poljud budući da su samo ta dva stadiona 4. kategorije.

Na pitanje kad očekuje da bi se službeno mogao imenovati novi trener bio je jako kratak:

„Vrlo brzo“, dodao je, da bi za kraj odbio reći kada bi trebao Kek doći:

„Iduće pitanje. Pa nećemo o tome na parkingu pričati“, zaključili su iz Dinama.

(foto: Igor Kralj/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka