vijest

0

Inter se dogovorio s PSG-om za Icardija i ugradio „antitalijansku klauzulu“ u ugovor

31.05.2020 11:26 | Germanijak

Crno-plavi će dobiti 50.000.000 eura na račun odmah, ali uspjeli su dogovoriti zanimljive bonuse

Veličina slova A A A

Još jučer je objavljeno kako je sve gotovo po pitanju transfera Maura Icardija u PSG, a jutros u medije cure detalji tog posla.

Talijanski novinari potvrdili su kako će Argentinac danas parafirati ugovor s Parižanima, a Gianluca di Marzio javlja kako su noćas dopisana i najsitnija slova u tom poslu te kako bi danas trebao i službeno postati igrač PSG-a.

Nerazzurri su preko noći uspjeli podići cijenu i osigurati dodatne bonuse. Sky Italija tvrdi kako će PSG platiti fiksno 50.000.000 eura, ali bi na Interov račun moglo leći još 8.000.000 eura kroz bonuse. Polovicu tog iznosa dobit će kroz takozvane „lagane bonuse“, jer su oni lako ostvarivi, a druga polovica će zavisiti od Icardijevog učinka i osvojenih trofeja u Parizu.

Navodno je u ugovor ubačena „antitalijanska klauzula“ prema kojoj je PSG dužan Interu još 15.000.000 eura, odluči li prodati Icardija nekom talijanskom klubu. Taj bi se detalj komotno mogao nazvati "antijuventsovska klauzula", ali Gazzetta tvrdi kako je i Napoli bio u igri do samog kraja...

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka