vijest

0

Imao je ponude talijanskih prvoligaša, Mamić ga sada priključio prvoj momčadi

11.07.2020 10:59 | Germanijak/I.G.

Bila je milijunska ponuda na stolu za njegove usluge.

Veličina slova A A A

Igor Jovićević već sada je prošlo svršeno vrijeme za zagrebački Dinamo. Nakon samo sedam utakmica uprava kluba odlučila je sporazumno raskinuti ugovor s bivšim trenerom, razlog je bila loša igra, a kao olakotnu okolnost nije mu uzeta ni činjenica da je prvenstvo odavno riješeno te da je krenuo etablirati mnoga mlada imena u udarnom sastavu poput Ćužea, Kulenovića, Hrvoja, Franjića, Đire ili Gvardiola.

Kao privremeno rješenje sportski direktor Zoran Mamić postavio je sebe, ali čini se kako će on nastaviti istom praksom koju je ustanovio Jovićević.

Naime, Mamić mlađi je treninzima prve momčadi priključio Edina Julardžiju, 19-godišnjeg veznjaka koji se istaknuo predstavama u UEFA Youth League, odnosno Ligi prvaka za mlade. Standardan je prvotimac sa 12 nastupa u tom natjecanju, ove seone je upisao jednu asistenciju i gol protiv Bayerna u raspucavanju penala, poentirao je famoznom „panenkom“.

Julardžija je inače bio na meti nekoliko neimenovanih klubova iz Italija, Njemačke i Engleske, o čemu smo već pisali, a Sassuolo je nudio milijun eura za posudbu uz opciju otkupa nakon godine dana.

Modri su zadržali mladog talenta, a sada će dobiti priliku među „velikim momcima“.

(Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka