vijest

0

Igrao za Hrvatsku, nakon poziva Prosinečkog postaje BiH reprezentativac

27.08.2019 08:16 | Germanijak

Žuti naciljao novo pojačanje.

Veličina slova A A A

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine - Robert Prosinečki - odlučio je pojačati konkurenciju na poziciji golmana, piše Sportsport.ba. Za oko mu je zapeo 24-godišnji Ivan Brkić, golman Zrinjskog koji je u prošlosti u dva navrata branio za U-21 reprezentaciju Hrvatske.

Brkić je rođen u Koprivnici, no preko roditelja može dobiti državljanstvo naše susjedne zemlje, stoga je već pokrenuta procedura za sređivanjem tih formalnosti te stjecanja sportskog državljanstva. Prosinečki je već ranije kontaktirao bivšeg golmana Slavena, Istre, Cibalije, Imotskog i Lokomotive, koji je njegov poziv prihvatio. 

Naravno, poziv će najranije moći dobiti tek za utakmice u listopadu, ako se svi potrebni papiri srede. Ipak, treba reći kako će mu konkurencija biti žestoka, čak i unatoč tome što Asmir Begović zbog sukoba s Prosinečkim ne brani za popularne Zmajeve. Za naredni ciklus na raspolaganju će imati Kenana Pirića, prvog golmana Maribora, Ibrahima Šehića iz Erzurumspora, kao i Jasmina Burića iz Hapoela iz Haife. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka