vijest

0

Igraju se utakmice za prestiž, a mi preporučamo dva iksa

14.11.2017 10:53 | Germanijak

Riskantniji, ali realan listić.

Veličina slova A A A

Ostale su još svega dvije utakmice afričkih kvalifikacija za SP, one u skupini D u kojoj je već sve jasno. Senegal je osvojio skupinu i putuje u Rusiju, a Burkina Faso, Zelenortska Republika i Južna Afrika morat će na novu priliku čekati četiri godine.

U današnjim dvobojima Senegal dočekuje Južnu Afriku, a Burkina Faso Zelenortsku Republiku. Senegal je upravo nedavnom gostujućom pobjedom nad Južnom Afrikom izborio Rusiju. Večeras utakmica ne može ništa promijeniti, a mi igramo na remi.

Južna Afrika je ipak jača od posljednjeg mjesta i bodom u ovoj utakmici žele barem malo popraviti dojam očajnih kvalifikacija u kojima su upisali tek jednu pobjedu.

Burkina Faso i Zelenortska Republika imaju po šest bodova. Burkini je potreban bod kako bi izborila drugo mjesto koje joj ne nosi ništa osim prestiža. U prvoj utakmici Burkina je slavila 2:0 u gostima, a večeras bi ovaj dvoboj mogao završiti neodlučeno.

Ovaj listić je možda malo rizičniji, ali kada uzmemo u obzir da je od posljednjih osam utakmica zadnjeg kola afričkih kvalifikacija čak šest završilo neriješeno, onda još dvije dodatne neodlučene nisu toliko nerealan ishod.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Uto 20:30 2094 KSPAF Burkina Faso - Cape Verdy Klađ. na utakmicu X 3,05
Uto 20:30 2093 KSPAF Senegal - JAR Klađ. na utakmicu X 3,80

(Foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka