vijest

0

Igora Štimca fizički napao sin

22.05.2020 17:32 | Germanijak

Nemile scene u Splitu.

Veličina slova A A A

Kako prenosi portal DalmacijaDanas, na splitskom Žnjanu došlo je do izgreda nakon čega je policija podnijela optužni prijedlog protiv 30-godišnjaka radi narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja.

Žrtve su Igor Štimac, bivši hrvaski reprezentativac i danas trener, te njegova 22-godišnja kćer, dok je prijavljeni 30-godišnji Štimčev sin. Prema neslužbenim informacijama, ispred haustora te na stubištu zgrade mladić je vikao, galamio, u jednom trenutku fizički napao oca udarajući ga šakama, a kada je sestra izašla smiriti situaciju, blindo vrata su se automatski zaključala.

Preskačuči ogradu vidno alkoholizirani mladić je nekoliko puta pao, a prema očevicima dogodilo se još nekoliko nemilih scena. Igor Štimac odbio je liječničku pomoć dok je sinu ona pružena na Hitnom kirurškom prijemu KBC-a Split, gdje je utvrđeno kako je zadobio teške ozljede i i prijelom donjeg dijela potkoljenice. S obzirom na stanje alkoholiziranosti, nije bilo mogućnosti obaviti razgovor od strane policije, a tijekom petka bit će priveden na prekršajni sud.

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka