vijest

0

Humanitarni listić u podne: Vedran Jelavić tipuje za udrugu Dora

01.05.2018 12:00 | germanijak.hr

ESportaš odigrao je eSport par.

Veličina slova A A A

Naš današnji humanitarni gost dolazi iz područja eSporta, radi se o Vedranu Jelaviću, koji je profesionalni igrač videoigre World Of Tanks.

„Profesionalno se bavim eSportom u igri World Of Tanks koja je organizirana od strane Wargaminga. Igram u klanu Kazna Kru koji je napravljen 2012. godine. Liga u kojoj igramo je trenutno u rekonstrukciji, a jedan od zadnjih rezultata nama je drugo mjesto na Europskom prvenstvu. Inače se cijeli život bavim sportom i pratim sve vrste sportova, neovisno o tome radi li se o pravom ili o eSportu“, rekao nam je Vedran.

Podsjećamo, Germania Sport kladionica je prva i za sada jedina u Hrvatskoj koja u svojoj ponudi nudi klađenje na eSportove, odnosno na turnire u videoigrama. Jelavić je svoj humanitarni listić počeo upravo parom iz eSporta, točnije Couter Strikea, Sharks - Nao Tem Como.

„Nao Tem Como je veliki favorit jer ima igrače koji su igrali u SK gamingu koji su, pak, više puta bili svjetski prvaci u Counter Strikeu“, rekao nam je Jelavić.

Nakon eSporta prešli smo na konvencionalni sport, za početak dvoboj Real Madrid – Bayern.

Mislim da će utakmica završiti neriješeno“, rekao nam je Jelavić i okrenuo se NBA ligi:

„U dvoboju Toronto – Cleveland igram na pobjedu Cavsa, te vjerujem kako će Klay Thompson zabiti najmanje 22 koša na utakmici protiv New Orleansa“.

Ukupni tečaj na Jelavićevom listiću iznosi 33,30, što znači da potencijalni dobitak, na 400 uloženih kuna Germania Sport kladionice, iznosi sjajnih 13.320 kuna. Jelavić je svoj potencijalni dobitak namijenio udruzi Dora koja skrbi o djeci bez roditelja, socijalno ugroženih obitelji, zlostavljanoj i bolesnoj djeci.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš i Miroslav Koprić a u njihovo ime ukupno smo donirali 124.659 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka