vijest

0

Humanitarni listić u podne: Robert Pauletić tipuje za Dječji dom Maestral Split

11.08.2019 12:00 | Germanijak/I.M.

Naš današnji gost je svestrani enigmat, putopisac i izdavač.

Veličina slova A A A

U prošlotjednom izdanju Humanitarnog listića u podne Niko Rukavina nije uspio osigurati donaciju Centru za rehabilitaciju Zagreb. Niko je promašio samo jedan par, a nadamo se da će više sreće imati naš današnji gost - Robert Pauletić. 

Poznati putopisac, izdavač i enigmat javnosti je postao poznat u siječnju 1981. godine kada je s 15 i pol godina postao najmlađi pobjednik legendarne Kviskoteke, kviza koji je u Jugoslaviji imao milijunsku gledanost. Aktivan je na brojnim poljima, pa je tako i tijekom 2012. i 2013. obnašao dužnost predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza. 

Na današnji listić stavio je tri para, svi otprilike jednakog tečaja i toplo se nadamo pobjedama Lillea, Internacionala i Ludogoreca, kako bismo prekinuli post koji traje od svibnja, kada je zadnji puta humanirarni listić bio dobitan zahvaljujući Vikiju Ivanoviću

Tri para koja je odabrao naš današnji gost nose ukupni tečaj od 6.85, što na uloženih 400 kuna Germania Sport kladionice nosi dobitak od 2.742 kune. Ako listić prođe, Pauletić je dobitak namijenio Dječjem domu Maestral iz Splita. Sretno!

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav Gondžić i Viki Ivanović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka