vijest

0

Humanitarni listić u podne: Kandžija tipuje za Udrugu Malo dijete

31.05.2020 12:00 | Germanijak

Tri para na današnjem humanitarcu...

Veličina slova A A A

Nakon što prošlog tjedna Marijan Uroić nije uspio zaraditi donaciju za Palčić gore, nastavljamo s gostima iz glazbenog svijeta u nadi da ćemo se vratiti na dobitne staze. Naš je današnji gost Stjepko Galović, poznatiji kao Kandžija.

Ovaj poznati reper dolazi iz Osijeka, a kada je čuo da se baš danas igra veliki derbi na Rujevici u sklopu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, bez imalo razmišljanja je lokalpatriotski odigrao dvoznak na goste. S obzirom na to kakvu uspješnost gostujuće momčadi imaju u europskim ligama u uvjetima kada domaćin nema huk s tribina na svojoj strani, Kandžija se s punim pravom može nadati da će njegovi Osječani izboriti barem remi u regularnom dijelu utakmice.

Pored ovog para, naš je gost odigrao dva zicera koja bi trebala pojačati konačan dobitak. Očekuje pobjedu BATE Borisova koji je nanizao pet prvenstvenih pobjeda, kao i gostujuće slavlje Borussije iz Dortmunda, koja kod Freiburga traži iskupljenje za poraz u derbiju od Bayerna.

Ukupan tečaj na ova je tri para je 3,05, a potencijalni dobitak koji je Kandžija namijenuo udruzi Malo Dijete, iznosi 1.220 kuna.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov GrcićTomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček i Bernard Perić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 168.496 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka