vijest

0

Humanitarni listić u podne: Filip Dangubić tipuje za Društvo za zaštitu životinja Rijeka

17.11.2019 12:00 | Germanijak

Četiri nogometna para na današnjem humanitarcu.

Veličina slova A A A

Prošlotjedni gosti – Marinko Koljanin - nije bio sretan prognozer u našoj rubrici Humanitarni listić u podne, ali danas je nova šansa. Naš gost je Filip Dangubić, nogometaš Spartak Trnave i biši mladi reprezentativac Hrvatske

Ovaj mladi napadač je na svoj listić stavio četiri vrlo zanimljiva para. Njegovo je mišljenje kako će na utakmici između Kosova i Engleske obje reprezentacije zabiti minimalno jedan pogodak, a istu stvar očekuje i na utakmici između Srbije i Ukrajine. Dodao je još kako će Česi doći do gostujuće pobjede u Bugarskoj, dok je za kraj ostavio susret između Moldavije i Islanda na što je odigrao kako će biti nerješeno na poluvremenu ili na kraju utakmice. Ukupni tečaj na ova četiri para iznosi 9.66, a potencijalni dobitak od 3.864 kuna Dangubić je namijenio za Azil za pse „Društvo za zaštitu životinja Rijeka“.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav Gondžić i Viki Ivanovića u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka