vijest

0

Humanitarni listić u podne: Davor Lugarić tipuje za Nazorovu

13.03.2018 12:04 | Germanijak

Na današnjem humanitarcu samo nogomet.

Veličina slova A A A

Naš jučerašnji gost novinar i redatelj Anton Mezulić sastavio je odličan listić i zaradio jedan od najvećih dobitaka u povijesti Humanitarnog listića u podne, doniravši gotovo 5000 kuna za našu humanitarnu akciju pa smo danas odlučili nastaviti s novinarima i pozvali u goste dugogdišnjeg sportskog novinara, Dinamovog kroničara, a danas zamjenika urednika rubrike Show u 24sata, Davora Lugarića.

Budući da je dobar dio od 15 godina duge karijere proveo po nogometnim stadionima, na svoj listić stavio je samo parove iz tog sporta i nije puno filozofirao.

"Manchester United sad se mora otvoriti, a zabije li rano, Sevilla će ozbiljnije nastradati danas, stoga, hendikep kako bismo povećali tečaj. Roma je izraziti favorit protiv Šahtara i ovu jedinicu nije potrebno suviše objašnjavati," započeo je Lugarić.

"Maribor bi trebao dobiti Domžale, a sad mi treba jedno iznenađenje za veći dobitak. Čujem da se dosta uplaćuje na Lokomotivu protiv Hajduka, Lokosi su u odličnoj formi, a tečaj na njih je dosta dobar pa ću uplatiti na jedinicu."

Lugarićev ukupan tečaj na listiću je dosta visokih 35,61, a to znači da će i dobitak biti dosta velik - 14,244 kune, a njega je naš današnji gost namijenio bolnici u Nazorovoj.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina i Anton Mezulić a u njihovo ime ukupno smo donirali 105.535 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka