vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ U PODNE: Damir Žbulj tipuje za Kliniku za onkologiju

12.10.2017 12:00 | Germanijak

Rukomet i tri para košarkaške Eurolige.

Veličina slova A A A

Naš današnji humanitarni gost je Damir Žbulj, dugogodišnji sportski novinar, koji je svoju karijeru počeo na Sportnet.hr-u, a danas je izvršni urednik sportskog portala Crosport.hr.

Damir je na svojem humanitarnom listiću odigrao četiri para. Prvi je iz rukometne Lige prvaka, koji se ujedno nalazi u našoj Super ponudi, R.N. Lowen protiv PPD Zagreba.

„Nažalost, bojim se kako Zagreb ovdje nema nikakve šanse, igram hendikep na Löwen“.

Uslijedio je još jedan par iz naše super ponude, ovaj put košarkaški: Efes – Real Madrid.

„Očekuje nas izjednačena i neizvjesna utakmica, u kojoj igram dvoznak na Real“.

Preostala dva susreta također su sa otvaranja košarkaške Eurolige: Olympiakos – Baskonia i Unicaja – Fenerbahce.

„I ovdje očekujem neizvjesne borbe do samoga kraja. Tako da igram dvoznak na prošlogodišnje finaliste natjecanja“.

Ukupni tečaj na humanitarnom listiću iznosi 5,22, a potencijalni dobitak 2.088 kune. Žbulj je svoj potencijalni dobitak namijenio odjelu za urogenitalne tumore Klinike za onkologiju KBC-a Zagreb.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko i Dean Kotiga, a u njihovo ime ukupno smo donirali 69.619 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka