vijest

0

Hrvatska pobjedom nad Crnom Gorom uspješno privela pripreme za SP kraju

09.01.2017 19:43 | Germanijak

Hrvatska je osvojila pripremni HEP Croatia Cup tako što je u finalu svladala Crnu Goru.

Veličina slova A A A

Hrvatska je uspješno zatvorila pripremni HEP Croatia Cup, pobjedom nad Crnom Gorom (24:22) je osvojila ovaj turnir koji je poslužio kao uvertira za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj, gdje reprezentativci putuju sutra.

Hrvatska je utakmicu počela bez Duvnjaka, Filipa Ivića, Stepančića i Mandalinića, a Hrvatska je osjetniju razliku ostvarila tek u 26. minuti, kada je na semaforu stajalo 10:7. Na poluvrijeme se otišlo sa 11:8.

U drugom je dijelu Hrvatska bila razmjerno sigurna u obrani, a svoj je doprinos pridonio Ivan Stevanović, koji je večeras zabilježio 11 obrana. Što se strijelaca tiče, kod Hrvatske su najraspoloženiji bili Zlatko Horvat sa osam pogodaka, a dva manje dodao je Luka Cindrić. Kod Crne Gore najefikasniji je bio Nemanja Grbović sa šest golova, dok je vratar Nebojša Simić sakupio sedam obrana.

Tako su dvotjedne pripreme u Umagu uspješno privedene kraju; Hrvatska je nakon Tunisa (35:30) svladala i Crnu Goru, te će nakon jutarnjeg treninga reprezentativci krenuti na put za Rouen, gdje će prvu utakmicu protiv Saudijske Arabije igrati u petak.

(Foto: Pixsell)

(Foto: Hrvatski rukometni savez)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka