vijest

0

Hrvatska i Francuska uvjerljivo, tečaj 3,15!

12.01.2018 11:37 | Germanijak

Danas počinje EP u rukometu.

Veličina slova A A A

>ODIGRAJ HRVATSKA – SRBIJA

Hrvatska je domaćin, imat će veliku podršku navijača, posebice u ovom dvoboju koji je poseban i motivirajući. Sve je na našoj strani, baš kao i kvaliteta i širina kadra. Srbija je izgledala loše u pripremnom periodu, nema im trojice super važnih igrača i Hrvatska bi ovo morala dobiti lakoćom i suvereno krenuti u turnir.

Srbija je bez Stojanovića, Abutovića i Milića od čega su dvojica nositelji i to se mora osjetiti. Hrvatska ima veliku širinu, veću od Srba i ovo je trenutno susret David i Golijata. Hrvati bi ovo morali dobiti s najmanje 5 razlike, tečaj na to je solidan.

>ODIGRAJ FRANCUSKA – NORVEŠKA

Prošlog tjedna u pripremnoj utakmici Francuska je slavila 10 razlike. Danas ne očekujemo takvo razbijanje, ali zna se tko je kvalitetniji. Prošle sezone na Svjetskom prvenstvu Francuska je slavila jednom s tri i jednom sa sedam razlike, a isto očekujemo i danas. Tečaj je sasvim OK ovako na čistu pobjedu, no želite li jače uzmite neki manji hendikep.

Upravo za to smo se odlučili i mi. Idemo s -2,5 na Francuze koji bi ovo morali dobiti lakoćom baš kao i prethodne ozbiljne međusobne utakmice. Oni su najveći favoriti za naslov i očekujemo da suvereno krenu u turnir.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pet 20:30 5616 EP M Hrvatska - Srbija hendikep 1 (-4.5) 1,70
Pet 20:30 5615 EP M Francuska - Norveška hendikep 1 (-2.5) 1,85

(Foto: Pixsell)

tagovi

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka