vijest

0

Hokejaška LP: Salzburg prolazi, KAC može pokriti hendikep

11.10.2017 13:16 | Germanijak

Danas je na rasporedu šest utakmica zadnjeg kola natjecanja po skupinama.

Veličina slova A A A

Danas je na rasporedu šest utakmica posljednjeg kola natjecanja po skupinama u hokejaškoj Ligi prvaka. Većina susreta ne odlučuje o ničemu, no za vas smo izdvojili dvije u kojima smo pronašli tipove s vrijednošću. Saznajte o čemu se radi u nastavku.

SALZBURG – WOLFSBURG (utakmica i golovi, tip 1 i 5+, tečaj 2,90)

Situacija je jasna, tko pobjedi ide u sljedeću fazu natjecanja, poraženi ide kući. Prije tjedan dana Salzburg je slavio na gostovanju kod Wolfsburga koji je za sada jedna od slabijih ekipa domaćeg DEL-a. Salzburg pak evidentno želi prolaz u ovom natjecanju jer nemaju toliko opterećenje u domaćem prvenstvu, a i formu tempiraju upravo za to.

Bez obzira na rezultate u domaćem prvenstvu Salzburg je ovdje po nama favorit jer ima više individualne kvalitete što je uostalom i pokazao u prošloj utakmici. Golove očekujemo svakako, oba tima igraju napadački, uostalom prije tjedan dana odigrali su susret na devet golova.

ZURICH – KLAGENFURT (hendikep -1.5, tip 2, tečaj 2,15)

Ovo je također kao i prethodna utakmica bitka za prolaz dalje. Obje ekipe imaju po osam bodova u svojoj skupini i poraženi napušta natjecanje. Klagenfurt je prije tjedan dana u tvrdoj utakmici slavio nad Zurichom kod kuće i bodovno se izjednačio s njima, a sada ima priliku zadati im dodatni udarac.

Ipak, nismo sigurni da ovdje baš mogu do pobjede, ali smo uvjereni kako mogu odvući susret u produžetak ili bar upisati minimalan poraz u regularnom vremenu jer su u prošloj utakmici dokazali da se mogu nositi sa Švicarcima koje su limitirali na 20 udaraca. Zbog toga nam se kontrahendikep čini kao jako dobra opcija.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Sri 19:30 3032 LIGPR Salzburg - Wolfsburg kombinacije 1 i 5+ 2,90
Sri 19:45 3034 LIGPR Zurich - Klagenfurt hendikep 2 (-1.5) 2,15

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka