vijest

0

Hladan “tuš” za Modrića i realovce na početku sezone (VIDEO)

15.07.2019 15:59 | Germanijak

Na terenu nema strah ni od koga, ali zato u hladoj vodi…

Veličina slova A A A

Nogometaši Real Madrida uživaju prije početka nove sezone. Prošla sezona bila je za zaborav pa su čelnici kraljevskog kluba odlučili debelo odriješiti kesu za nova pojačanja s kojima će Real biti puno konkurentniji svojim protivnicima, kako u La Ligi, tako i u Ligi prvaka.

Kupovinom Edena Hazarda i Luke Jovića pokazali su svoje napadačke ambicije, a ono što je ostalo praktički isto su vezna linija i obrana. Isto, kada je riječ o nositeljima igre.

Sergio Ramos na društvenim mrežama pokazao je dio dobre atmosfere u svlačionici kraljevskog kluba, a  glavna zvijezda videa je naš Luka Modrić.

Po završetku treninga mnogi igrači spas traže u hladnim kupkama kako bi brže I efikasnije regenerirali svoje mišiće, ali izgelda kako ta hladna kupka nije najbolje sjela kapetanu naše reprezentacije koji se nikako nije dao nagovorit na ulazak u male bazene ispunjene hladnom vodom.

Njegov dobar prijatelj i okosnica obrane Real Madrida Sergio Ramos svima je pokazao kako našem Luki ovaj “kupanac” teško pada, a video pogledajte u nastavku teksta:

(foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka