vijest

0

Hajduk trećeg najskupljeg igrača šalje na posudbu u Sloveniju, odlazi i mladi dragulj

03.08.2020 07:55 | Germanijak

Prometno na Poljudu.

Veličina slova A A A

Možda naslov zvuči nevjerojatno, ali to je, čini se, realnost splitskog Hajduka koji je na nikad nižim rezultatskim granama. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, ljubljanska Olimpija dogovara posudbu dvojice poljudskih talenata - Darka Nejašmića i Ivana Dolčeka. 

U slučaju obojice radilo bi se o posudbi, zasad je Nejašmić bliže realizaciji dogovora, ali nije isključeno da obojica presele među Zmajčeke.

Posebno je interesantan slučaj Nejašmić. Mladić rođen u siječnju 1999. godine bio je standardan u udarnoj postavi trenera Damira Burića tijekom prošle jeseni. Tako je u prvom dijelu sezone odigrao čak 17 utakmica za Splićane u Prvoj HNL, zabio dva gola i dodao jednu asistenciju.

No, smjenom na klupi i dolaskom Igora Tudora potpuno je pao u drugi plan i nijednom u drogom dijelu sezone nije upisao 90 minuta. Dapače, samo je jednom zaigrao više od 60 minuta i to u porazu od Gorice. Računali su na Poljudu dobru zaradu od njegove prodaje jer je mnladi reprezentativac, ali očito je manjak minutaže ohladio potencijalne kupce, ili barem drastično snizio cijenu. Kako god, pomalo je i tužno da za ovakvog igrača nema mjesta na Poljudu, gdje se već predugo ulazi u slijepu ulicu prilikom popunjavanja kadrovske križaljke. 

(foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka