vijest

0

Hajduk proslavio 107. rođenadan kluba.

13.02.2018 13:08 | Germanijak

Svečanost u Splitu.

Veličina slova A A A

Obilježavanje 107. rođendana Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk započelo je jutros u 9 sati misom u crkvi Svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače Kluba. Nazočni su bili članovi Uprave i Nadzornog odbora, stručni stožer prve i druge momčadi, treneri i polaznici Akademije te ostali djelatnici Kluba.

Nakon toga izaslanstvo Hajduka na čelu s predsjednikom Uprave Ivanom Kosom položilo je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu.

U delegaciji Hajduka su uz predsjednika Kosa bili predsjednik Skupštine HNK Hajduk Vinko Radovani, članovi Nadzornog odbora Nikica Krnić, Denis Kosor i Marko Erceg, klupski kroničar Jurica Gizdić te veterani Hajduka Stanko Mrduljaš i Siniša Fulgosi.

Komemorativni dio obilježavanja rođendana HNK Hajduk završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.

(Preuzeto: Hajduk.hr)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka