vijest

0

Hajduk lovi Bilićevog krvnika! (VIDEO)

30.07.2016 16:33 | Germanijak / M.Š.

Slovenac ne bi stigao besplatno, jer ima aktualan ugovor s Domžalama sve do lipnja 2018. godine, a Transfemarkt ga procjenjuje na 500.000 eura.

Veličina slova A A A

Hajduk lovi Matica Črnica, nogometaša koji je u četvrtak navečer potopio Bilićev West Ham, piše Slobodna Dalmacija.  Krilni napadač, kojem su 24 godine, zabio je oba gola u pobjedi Domžala – prvo iz penala za 1:0, a onda početkom drugog dijela i u „malu mrežicu“ iskosa za konačnih 2:1.

Črnic je inače produkt omladinske škole Maribora, prošao je sve mlađe slovenske reprezentacije, ali u matičnom klubu otpisali su ga početkom 2015. godine. Skrasio se u ljubljanskom predgrađu Domžalama, gdje je oživio svoju karijeru i ove godine čak dva puta nastupio za A reprezentaciju Slovenije.

Rušenje Čekićara bilo je kruna i zaintrigiralo je Splićane. Hajdukov trener Marijan Pušnik dobro poznaje Crniča iz „Dežele“ i cijeni njegove kvalitete, te bi ga vrlo rado doveo na Poljud. Cijeli posao još je daleko od realizacije, no sve je moguće ispadnu li Domžale ipak od West Hama, a ne dopusti li Hajduk senzacionalni preokret protiv Oleksandrije.

Splitski klub ljetos je doveo velik broj igrača, a jedini za kojeg je plaćena odšteta jest Zvonimir Kožulj iz Širokog Brijega (200 tisuća eura). Slično vrijedi i za Crniča, koji ima aktualan ugovor s Domžalama sve do lipnja 2018. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 500.000 eura.

(Foto: NK Domžale)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka