vijest

0

Grije klupu u Realu, ali svejedno odbio ponude Bayerna, Uniteda i Arsenala

13.11.2019 13:23 | Germanijak

Svejedno je na prodaju.

Veličina slova A A A

Kako navodi španjolski radio Cadena Ser, ovog je ljeta Lucas Vasquez imao idealnu priliku da pobjegne s klupe Real Madrida, na kojoj se češće nalazi nego na terenu. Bayern, Manchester United i Arsenal bili su zainteresirani da ga dovedu u svoje redove, ali je 28-godišnji Španjolac odbio sve ponude. 

Iako u Realu nikako nije glavna opcija za neku od krilnih pozicija gdje ordinira, čini se da je zadovoljan statusom jedne od prvih zamjena s klupe za rezerve. Vazquez je prošao sve selekcije Reala i samo je u sezoni 2014/2015 nastupao za Espanyol, dok je u preostalom dijelu kariejre nastupao samo za Kraljevski klub. Ukupno je upisao 192 utakmice uz 22 gola i 45 asistencija. 

Prošlog mjeseca pisalo se da su Roma i Bayer Leverkusen također zainteresirani da ga dovedu u svoje redove, a sve zbog toga što je prema svim izvještajima iz Španjolske upravo Vasquez jedan od igrača kojeg se u Madridu žele riješiti. Procjenjuje se da za njega mogu dobiti između 17 i 20 milijuna eura, što bi onda iskoristili za dovođenje većih i renomiranijih imena. 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka