vijest

0

Grezda objasnio što se dogodilo između njega i Čolaka

01.06.2020 14:32 | Germanijak/I.M.

Događaj o kojem će se još puno pričati.

Veličina slova A A A

Poslije jučerašnje utakmice između Rijeke i Osijeka došlo je do fizičkog obračuna u kojem je Eros Grezda napao Antonija Mirka Čolaka i udario ga šakom u glavu. Intervenirala je policija, a Grezdi prijeti teška kazna.

Imajući u vidu medijska izvješća i brojne komentare po raznim portalima i društvenim mrežama koji se tiču događaja nakon utakmice, očitovao se i spominjani nogometaš Bijelo-plavih Eros Grezda. U cijelosti prenosimo njegovo viđenje situacije na parkingu riječkog stadiona Rujevica.

“Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpiti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv.

Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.”

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka